Условия за връщане и замяна


Можете да върнете стоките, закупени от КУМБАТА ВИДЕОС ЕООД.

 За да върнете стока трябва да сте запознати със следните условия:

 Фирма КУМБАТА ВИДЕОС ЕООД е обвързан от законовата гаранция за съответствие на Стоката с договора за продажба.

Можете да върнете стока в рамките на 14 календарни дни само ако е закупена онлайн, през сайта, по телефона, e-mail – при покупка от разстояние. 

Важно! Правото на рекламация и правото на отказ от договора от разстояние са две различни права, които не могат да се упражняват едновременно. 
 

Пазете оригиналната кутия и окомплектовка на продукта. Продуктът може да се тества, но трябва да бъде върнат в безупречен вид и състояние – без следи от употреба, пране, пръсти или замърсявания. Също толкова прилежен, колкото е бил при получаването му.

Оригиналната опаковка на продукта, заедно с всички книжки, документи + тези за собственост, трябва да са здрави, ненадраскани или повредени.

При връщане на няколко броя идентични продукти се позволява връщане само на 1 разопакован. Другите ще бъдат приети, само и единствено, ако са с пълната си, ненарушена по какъвто и да е начин, опаковка.

Транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от Вас.

Процедури след връщането на продукта:

След като получим върнатата стока, следва щателна проверка на съдържанието, вътрешният и външен вид на изделието. С цел да се избегнат случаи на злоупотреба, върнатата стока ще бъде прегледана. Официалната замяна ще бъде осъществена, ако не се установят щети. Отговор, дали стоката отговаря на условията за връщане, ще получите до 10 работни дни, след изпращане на заявлението. При положителен отговор от наша страна, можете да замените стоката или да си получите парите в рамките на 14 календарни дни.
Сумата ще бъде върната по банков път.

ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ:

За вреди причинени от заливане, изгаряне и други въздействия, изключващи обичайното тестване на продуктите от Потребителя вина носи Потребителя.

При приемане на върната стока от Потребителя, си запазваме правото да проверим продуктите за щети и въздействия причинени от евентуално необичайно ползване от Ваша страна. При наличие и установяване на такива щети, ще направим прихващане от сумата за възстановяване, съобразно оценката на констатираната щета и съгласно чл. 55 ал.4 от ЗЗП.


Заплаща се и труда за възстановяване на първоначалния вид на продукта.

При желание да върнете стока, закупена от нас, моля изпратете имейл на: sales@kumbata.com
  

Връзка към онлайн платформа за решаване на спорове между клиент и търговец: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG

Връзка към страницата на комисията за защита на потребителите: https://www.kzp.bg/

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с нас sales@kumbata.com

Last modified:

Comments are closed.